Diari Més

Cursos de formació gratuïts a Roda de Berà per aturats i treballadors en actiu

Els interessats en els cursos, que tindran lloc entre el març i el juny, ja es poden inscriure a l’Escola d’Adults

Aquest és el tercer any consecutiu que el consistori rodenc ofereix cursos de formació totalment subvencionats.

Cursos de formació gratuïts a Roda de Berà per aturats i treballadors en actiuAjuntament de Roda de Berà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Roda de Berà oferirà, per tercer any consecutiu, cursos de formació totalment subvencionats per aturats i treballadors en actiu del municipi. En aquesta ocasió seran quatre cursos amb 164 hores de formació subvencionats pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya i impartits per Femarec. Tindran lloc entre el març i el juny i els interessats ja es poden inscriure a l’Escola d’Adults.

El primer curs que s’iniciarà és el d’Operació de carretons segons norma UNE 58451: frontal, retràctil i apilador. Es tracta d’una formació de 24 hores de durada que s’impartirà a Vila-seca l’1, el 4 i el 7 de març, de 9 a 14 i de 15 a 18 hores. Està destinat a treballadors en actiu i persones a l’atur.

L’11 de març es posarà en marxa un curs Contenció física i emocional: maneig de crisi d’agressivitat, de 20 hores de durada. Tindrà lloc tots els dilluns de 16 a 20 hores, fins el 8 d’abril, a l’Escola d’Adults Municipal, i està destinat a treballadors en actiu.

La formació més completa d’aquesta edició, de 90 hores de durada, serà el curs de Gestió de recursos humans, nòmines i seguretat social, destinat tant a treballadors en actiu com per a persones en situació d’atur. L’inici serà el 24 d’abril i s’impartirà cada dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 hores a l’Escola d’Adults Municipal.

L’última formació serà la de Lideratge d’equips, destinada a persones en actiu. De 30 hores de durada, s’impartirà cada dilluns de 16 a 20 hores, des del 29 d’abril fins el 10 de juny, a l’Escola d’Adults.

El període de matriculació s’ha obert avui, 11 de febrer, a l’Escola d’Adults. La documentació que s’haurà d’aportar en el cas dels treballadors en actiu serà la capçalera de la nòmina o bé el rebut conforme s’està al dia de la quota d’autònoms. Les persones desocupades hauran de presentar e lDocument d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO) i el número de la Seguretat Social. En ambdós casos cal adjuntar una fotocòpia del DNI.

Curs de manipulació d’aliments

Fora de l’oferta formativa de Femarec, l’Escola d’Adults Municipal Mediterrani també ofereix un curs de manipulació d’aliments. Constarà d’una única jornada que tindrà lloc el 2 d’abril de 16 a 20h i tindrà un preu de 15 euros. El podrà fer qualsevol persona major de 16 anys.

tracking