Diari Més

Política

La CUP Riudoms presenta la llista electoral i les línies de treball

Enric Jódar, Rosa Pujol i Marta Bigas encapçalaran el projecte

Les tres persones que encapçalaran el projecte de la CUP a Riudoms per a les municipals

La CUP Riudoms presenta la llista electoral i les línies de treballCUP Riudoms

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’assemblea local de la CUP de Riudoms ha donat a conèixer el seu projecte per a presentar-se a les eleccions municipals del proper 26 de maig. En una assemblea oberta que ha tingut lloc aquest matí a la plaça de l’Església diversos membres de la CUP, els actuals regidors al consistori Roser Torres i Pere Campíñez, així com les tres persones que encapçalaran la llista electoral: Enric Jódar Ciurana, Rosa Pujol Figueras i Marta Bigas Ventura, han explicat els eixos bàsics de la proposta. La intenció de la CUP Riudoms ha estat la de presentar les tres persones per visibilitzar així l’essència de la candidatura, «un projecte col·lectiu que vagi més enllà de les persones».

Una cinquantena de persones han escoltat les reflexions dels cupaires sobre la contesa electoral que s’acosta. Els regidors de la CUP han fet unes pinzellades sobre les tasques que han dut a terme durant aquests quatre anys, experiències que serviran per bastir el projecte de la CUP a l’Ajuntament del municipi. També han explicat que el projecte no està tancat i que, per tant, seguiran contactant amb diversos agents socials i diferents persones per acabar de conformar la candidatura, així com organitzaran diverses assemblees obertes per construir el programa polític.

«Reenfoquem Riudoms»

Amb el lema «Reenfoquem Riudoms» la CUP vol posar de manifesta que posarà el centre d’atenció de les polítiques municipals en aspectes que fins ara s’havien ignorat o no s’havien tractat amb prou atenció. «Necessitats i/o polítiques importants, de present i de futur», que permetin tenir una visió a llarg termini sobre el desenvolupament del poble i que «defugin de les típiques promeses buides de les campanyes electorals dels partits tradicionals».

Entre d’altres temes, la CUP vol posar el focus en l’accés a l’habitatge, en el futur de l’agricultura, en la gestió de residus, en la fiscalitat, en la democràcia, en la transparència, en el teixit econòmic i en les polítiques d’inclusivitat i cohesió per a tots els sectors de risc.

tracking