Diari Més

Política

Josep Poblet passa el relleu a Pere Segura com a alcaldable del PDeCAT

L’assemblea ha votat per unanimitat l’única candidatura que s'ha presentat: la de l’actual president del Patronat de Turisme

El nou alcalde Pere Segura encaixant la mà al seu antecessor Josep Poblet.

Josep Poblet passa el relleu a Pere Segura com a alcaldable del PDeCATGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pere Segura serà el nou alcaldable del PDeCAT a Vila-seca. L’actual president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca i cinquè tinent d’alcalde i regidor d’Universitat, Cultura i Excel·lència de l’Ajuntament ha agafat avui el relleu de l’alcalde de Vila-seca i cap de llista del partit des de 1993, Josep Poblet, en el marc d’una assemblea que ha aprovat la seva candidatura –l’única, de fet– per unanimitat.

L’elecció de Pere Segura com a pròxim cap de llista de cara a les eleccions del pròxim mes de maig s'ha formalitzat avui durant l’Assemblea Local del Partit Demòcrata que s'ha celebrat a la seu del partit, al carrer Sant Antoni, nou dies després que Josep Poblet anunciés la seva voluntat d’abandonar la política durant una conferència. Després que l’executiva del partit proposés Pere Segura com a nou candidat, l’assemblea ha dipositat la seva confiança en ell votant per unanimitat.

«La meva única prioritat és Vila-seca i la seva gent, i fer créixer i avançar cap a nous horitzons la realitat actual d’un dels municipis més rellevants de la regió i de Catalunya», ha dit el nou alcaldable dirigint-se a l’assemblea.

Pere Segura Xatruch és fill de Vila-seca, té 37 anys i és enginyer superior de Camins, Canals i Postgrau en Gestió i Direcció de Projectes i treballa a una empresa de suport a les infraestructures. Té tres fills i no milita a cap partit polític. Ha afirmat avui entomar el nou càrrec amb «enorme il·lusió i amb la voluntat de sumar diversitat i transversalitat social a favor de Vila-seca».

Pere Segura es va incorporar a l’Ajuntament de Vila-seca en les darreres eleccions municipals. Va entrar a l’equip de govern de Josep Poblet com a nou element, preparat per agafar les regnes del Patronat de Turisme després que Xavier Graset, titular de Turisme fins aleshores, anunciés que renunciava al càrrec per motius professionals.

El més jove

Pere Segura es va convertir en el nou fitxatge jove i, de fet, és el regidor més jove actualment a l’executiu. El passat 29 de gener, el mateix Josep Poblet avançava, durant la conferència que va oferir a l’hotel Gran Palas de la Pineda, que el seu relleu era una aposta «per fer un canvi de cicle, d’injectar nova joventut i preparació, saba nova, de donar per finalitzada una etapa i d’encetar-ne una altra». Durant la mateixa conferència, l’alcalde de Vila-seca va demanar a la militància i al seu equip la confiança plena en el nou candidat i la seva ajuda per acompanyar-lo en el nou càrrec.

L’alcaldable del PDeCAT per Vila-seca, Pere Segura, té per endavant la difícil tasca de mantenir les majories absolutes que Josep Poblet ha anat sumant mandat rere mandat a l’Ajuntament del municipi, on ha encadenat sis d’ençà que es va presentar, l’any 1995.

tracking