Diari Més

Festa

Salou es prepara per celebrar el tradicional Cós Blanc

Divendres es tornarà a celebrar la Festa de les Colles 2.0. a l'Envelat

Imatge de l'edició anterior del Cós Blanc.

Salou es prepara per celebrar el tradicional Cós Blanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els salouencs escalfen motors per la gran festa del Cós Blanc que se celebrarà aquest dissabte, 9 de gener, després que les previsions metereològiques per forts vents suspenguessin els actes del cap de setmana passat. La 39ena edició comptarà amb 28 carretel·les tematitzades que aplegaran a més de 3.800 persones.

Pel matí, a les 11 hores, serà el torn de la de la rua de lluïment quecomençarà al carrer Advocat Gallego i que donarà una volta fins arribar al passeig Jaume I i tornarà al punt de sortida. Un jurat valorarà les carretel·les i decidirà les guanyadores(amb primer i segon classificat): a la millor disfressa, la millor comparsa i la millor carretel·la. Es repartiran en total 3.900 euros de premis en metàl·lic. Els guanyadors es donaran a conèixer durant l’acte de lliurament dels premis a les colles participants.

Per la tarda, a les 19 hores, començarà la pluja amb 24.000 quilos de confeti que sortiran des de 20 cànons repartits en diferents torres situades al carrer Ciutat de Reus. La rua estarà amenitzada per la música de Dj Moncho i comptarà amb l'speaker Juanma Hidalgo.

Divendres, una nova Festa de les Colles

L'Ajuntament de Salou ha programat per aquest divendres, 8 de febrer, una altra Festa de les Colles 2.0., tot i que ja es va celebrar el dijous passat. Aquesta comptarà amb la orquestra Nuevo Talismán que amenitzarà la festa a les 23 hores a l'Envelat. A les 3 de la matinada, la festa continuarà amb Dj Monty & Dj Lord. A les 17.30 hores, serà el torn dels nens petits amb la Gran festa Club Xic'S a l'Envelat.

tracking