Diari Més

Successos

Detinguda una persona en un operatiu contra la immigració al Vendrell i Torredembarra

Durant el dispositiu, que es va dur a terme dimecres per la tarda, també es van posar diverses denuncies per tinença de drogues i es va obrir 22 expedients d'expulsió

L'operatiu es va dur a terme en diversos comerços de Torredembarra i el Vendrell.

Detinguda una persona en un operatiu contra la immigració al Vendrell i TorredembarraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional van dur a terme una operació policial ahir per la tarda que va acabar amb una persona detinguda per estar en situació irregular a Espanya. També es van interposar 8 denuncies administratives per tinença il·lícita de drogues, 22 expedients d'expulsió del territori nacional i es van identificar 129 persones i 10 vehicles. En el dispositiu també hi van participar la policia local dels dos municipis.

La Guàrdia Civil està fent diferents operatius relacionats amb impostos especials, contraband, mercat de tabac i altres relacionats amb els drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social. Els dispositius s'estableixen en municipis on s'han detectat incidències relacionades.

Dimecres a la tarda, els agents van establir diversos dispositius a les principals vies de comunicació de Tarragona i en diversos establiments del Vendrell i Torredembarra. Aquí es va arrestar una persona de nacionalitat marroquí per trobar-se pendent d'expulsió del país.

El detingut ha passat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell. Les persones que es troben en situació irregular a Espanya se'ls ha tramitat l'ordre d'expulsió.

tracking