Diari Més

Successos

Detingut per forçar la finestra d'un restaurant de Montblanc i endur-se diners i dos mòbils

L’home va donar un dels dispositius com a pagament a canvi de droga a una veïna de Valls, la qual també va ser detinguda per un delicte de receptació

Els arrestats van quedar en llibertat i estan pendents de comparèixer davant el jutge.

Els Mossos van detenir els lladres a només 300 metres del lloc dels fets.Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Valls van detenir dilluns un home de 53 anys, nacionalitat espanyola i veí de Valls com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en un establiment. En concret, l’home va entrar a robar en un restaurant tot forçant la finestre i es va endur diners en efectiu i dos mòbils. L’individu va donar un dels dispositius a una dona com a pagament a canvi de droga, motiu pel qual la policia també va detenir la veïna per un delicte de recaptació.

La investigació policial es va iniciar el passat mes de arran del robatori en un restaurant de Montblanc. Cap a les quatre de la matinada, el lladre va forçar el cadenat d’una reixa metàl·lica que protegia una finestra de l’establiment, va extraure la finestra del marc i va accedir al local. De l’interior, es va endur 100 euros en efectiu i dos telèfons mòbils. Un d’aquests dispositius, valorat en més de 500 euros, es va donar com a pagament a una veïna de Valls a canvi de droga, segons van poder saber els investigadors.

Gràcies a diverses gestions, els mossos van identificar el presumpte autor del robatori. Es tractava d’un home que el 2018 ja havia esta detingut per un robatori amb força en una benzinera a Valls. Paral·lelament, els policies van identificar i detenir el passat 30 de gener una dona de 45 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Valls, com a presumpta autora d’un delicte de receptació. La investigació va concloure el passat dilluns a Valls amb la detenció del presumpte autor del robatori.

Els dos detinguts van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se quan siguin citats davant del jutge.

tracking