Diari Més

Successos

Una quinzena de cotxes apareixen amb els vidres trencats a Vila-seca

Els fets s'han produït durant la matinada en diversos punts del municipi

Imatge d'un dels cotxes amb els vidres trencats al carrer Galceran de Pinós.

Una dotzena de cotxes apareixen amb els vidres trencats a Vila-secaCristina Alcantara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una quinzena de vehicles han aparegut aquest matí amb els vidres trencats a Vila-seca. Els fets s'haurien produït durant la matinada a la zona de l'estació de tren i prop de l'Escola Miramar. Concretament, als carrersGalceran de Pinós, Mas Calvo, Estrella, Era del Delme, Josep Vicenç de Foix i al passeig Ciutat Melbourne.

Els autors haurien trencat un vidre lateral per accedir a l'interior dels vehicles. El modus operandi és similiar al que van utilitzar a mitjans de gener, on van robar en 18 cotxes en un pàrquing privatal Parc de la Riera i en plena via pública al carrer Joan Maragall.

Durant tot el matí, una dotzena de veïns afectats s'han personat a la comissaria de la Policia Local per denunciar els fets. Els Mossos d'Esquadra, per la seva banda, han rebut de moment tres denúncies per robatoris amb força.

Els veïns del municipi han mostrat la seva preocupació a través de les xarxes socials i han demanat més presència policial per les nits.

Segons ha pogut saber Diari Més, la Policia compta amb dues patrulles que fan rondes pels carrers del municipi, inclosos la Pineda i la Plana.

El carrer Mas Calvo també ha patit robatoris aquesta matinada.

Una dotzena de cotxes apareixen amb els vidres trencats a Vila-secaPaco Molina

tracking