Diari Més

Municipal

La Generalitat suspèn de funcions l'interventor de l'Ajuntament de Vila-seca per possibles faltes «greus»

El Govern català, que és competent perquè es tracta d'un funcionari estatal, li ha obert un expedient disciplinari

Ajuntament de Vila-seca.

La justícia exclou del Cas Innova a cinc regidors de l'Ajuntament de Vila-seca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya, ha incoat a l'Interventor municipal de l'Ajuntament de Vila-seca, un expedient disciplinari que comporta la suspensió i separació cautelar de les seves funcions.

L'expedient és conseqüència d'estimar que, en l'exercici de les seves responsabilitats, l'interventor hauria pogut cometre faltes que podrien ser considerades com a greus.

La Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya és qui té la competència en el cas de faltes greus de funcionaris d'habilitació estatal, com és el cas de l'Interventor municipal.

Des de l'Ajuntament deVila-seca assenyalen que, per la mateixa naturalesa de l'expedient, «cal ser respectuosos amb el procediment i els seus terminis i per tant, no fer valoracions que puguin crear confusió o interferir en el procediment». Des del consistori apunten que «cal esperar la resolució final de la causa per acatar-la en els termes que sigui resolta».

De moment no ha transcendit de manera pública quines són les raons concretes que han dut a la Generalitat a obrir l'expedient.

tracking