Diari Més

Política municipal

La CUP de Valls insta a Compromís-ICV a anar plegats a les municipals

La formació anticapitalista ho ha anunciat aquest dilluns: «És la responsabilitat de les esquerres transformadores cap a la ciutat»

Imatge de la roda de premsa de la CUP de Valls aquest dilluns.

La CUP de Valls insta a Compromís-ICV a anar plegats a les municipalsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP de Valls ha instat públicament, aquest dilluns, en roda de premsa, Compromís per Valls-ICV a treballar conjuntament per «fer efectiva una única candidatura de l'esquerra transformadora vallenca».

El partit anticapitalista vol construir, afirma, un espai ampli que actuï com a revulsiu a les eleccions municipals del mes de maig, «i lideri un govern d'esquerres a Valls».

Des de la CUP afirmen que ja s'han iniciat contactes amb Compromís per Valls i s'han mostrat disposats, «a parlar de tot allò que calgui» i consideren que «s'hauria d'obrir un marc de debat ampli i sincer que posi damunt la taula les prioritats i els objectius dels dos espais polítics i valori la viabilitat d'aquesta proposta».

Per la CUP, la candidatura conjunta, com a proposta política, és perfectament factible, «i pot arribar a governar, com ja s'està demostrant en diverses ciutats de Catalunya».

Adreçant-se directament aCompromís, des de la CUP s'afirmava aquest dilluns que, «no ens podem permetre no seure a valorar aquesta opció, amb tots els elements que calgui damunt la taula; és la responsabilitat de les esquerres transformadores».

tracking