Diari Més

Oci

El 5è Pleamar Vintage Market d'Altafulla se celebrarà el 20 i 21 d'abril al Parc Voramar

El mercat de segona mà tindrà una setantena de parades, a més de comptar amb música en directe, menjar i zona infantil

Els visitants trobaran parades d'articles de segona mà i vintage, antiguitats, roba de segona mà, articles d'upcycling, artesania, vinils, llibres, bicicletes, i mobles.

El Pleamar Vintage Market d'Altafulla se celebrarà el 31 de març i l'1 d'abrilCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pleamar Vintage Market d’Altafulla celebrarà la seva 5a edició al Parc Voramar el cap de setmana 20 i 21 d’abril, que coincideix amb Setmana Santa. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Pleamar i la regidoria de Comerç, repetirà el format del darrer any, de manera que s’allargarà més enllà de les 21h el dissabte i fins les 20h del vespre del diumenge.

Els visitants podran gaudir d’una setantena de parades d’articles de segona mà. A més, també hi haurà música en directe, parades d’alimentació eat street, zona de discos vinil vinil corner, i la zona infantil kids zone.

Les preinscripcions per als paradistes que vulguin participar-hi s’obriran a mitjan de febrer i es podran fer a través del web www.pleamarmarket.com. La convocatòria s’obrirà a parades d’articles de segona mà i Vintage, antiguitats, roba de segona mà, articles d’upcycling, artesania, vinils, llibres, bicicletes, i mobles.

tracking