Diari Més

Judicial

Absolta una dona que va circular en sentit contrari per l'A-27 a Tarragona

La conductora, que anava a buscar el seu fill a la Pineda, va xocar contra un altre vehicle

La dona va circular

cotxe, volantPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència deTarragonaha absolt una dona de Barcelona de 79 anys que va circular en sentit contrari durant 1.400 metres per l'A-27, fins que va xocar de cara amb un altre vehicle, perquè «es va despistar».

El 4 de juny del 2017, una veïna de Barcelona de 79 anys anava a buscar el seu fill a la Pineda de Vila-seca però es va equivocar de carretera i va anar a parar davant les cabines de control del Port deTarragona, que estaven tancades.

Com que no hi havia ningú a qui preguntar, va fer mitja volta pensant que la carretera tenia dos carrils d'anada i tornada i va circular durant 1.400 metres en contra direcció.

La fiscalia i el jutjat número tres deTarragonala van acusar de conducció temerària, però l'Audiència conclou que va circular malament no de forma conscient i amb voluntat, sinó per error o badada i per això l'absol, segons El Periódico.

L'atestat dels Mossos d'Esquadra va assenyalar que hi havia senyals suficients a la carretera i que la conductora va tenir oportunitat d'agafar diverses sortides de l'autovia, però no ho va fer fins que va acabar xocant.

Un dels ferits va estar 45 dies de baixa i l'anciana va assegurar que no havia consumit alcohol ni drogues, encara que no la van sotmetre a controls.

tracking