Diari Més

Cultura

La Generalitat i l'Ajuntament de Calafell inverteixen 1,9 milions en la nova biblioteca

El nou espai disposa d'un fons documental de 29.906 documents

La consellera de cultura, Laura Borràs, inaugurant la nova biblioteca de Creixell

La Generalitat i l'Ajuntament de Calafell inverteixen 1,9 milions en la nova bibliotecaGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat i l'Ajuntament de Calafell han invertit 1,9 milions d'euros en la nova seu de la biblioteca Ventura Gassol, que ha estat inaugurada aquest dissabte per la consellera de Cultura, Laura Borràs, i que disposa d'un fons documental de 29.906 documents.

La biblioteca de Calafell reobre al públic a l'edifici de l'antic local social de la Cooperativa Agrícola, amb una superfície de 1.708 metres quadrats distribuïts en quatre plantes, més un altell on es troba una sala polivalent i una terrassa de 396 metres quadrats.

La nova biblioteca, de titularitat municipal, oferirà els serveis d'informació bibliogràfica, consulta i préstec de documents, accés a Internet, informació local, animació i promoció lectora, formació d'usuaris, així com a servei d'ofimàtica i espai Wifi, entre d'altres, segons que ha informat la conselleria de Cultura.

El nou equipament cultural disposa d'un fons documental de 29.906 documents, format per obres de coneixement i ficció, DVDS i publicacions periòdiques tant per a adults com per a nens.

La inversió total en la biblioteca i l'entorn ha estat de gairebé 1,9 milions d'euros, dels que la Generalitat ha aportat a prop d'1,3 milions i l'Ajuntament 592.720 euros.

El municipi de Calafell, de 25.444 habitants, compta també amb la biblioteca filial Casa Nova de Segur, ubicada en el nucli de Segur de Calafell.

tracking