Diari Més

Carme Forcadell surt de la presó de Mas d'Enric de camí cap a Brians 2

El vehicle que transporta l'expresidenta del Parlament abandona el centre a les 6.45 hores

Pla general de gent, amb estelades, de matinada, acomiadant Carme Forcadell, en el seu trasllat des de la presó de Mas d'Enric al Catllar a Brians 2, en comitiva de vehicles i furgons dels Mossos d'Esquadra. Imatge de l'1 de febrer del 2019

Mas d'Enric, Carme Forcadell, trasllat, El Catllar, presóACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carme Forcadell ja ha sortit de la presó de Mas d'Enric de camí cap a Brians 2, des d'on serà traslladada amb la resta de presos independentistes cap a Madrid per ser jutjada per l'1-O. El vehicle dels Mossos que transporta l'expresidenta del Parlament ha abandonat el centre penitenciari del Catllar a les 6.45 hores, acompanyat d'una comitiva amb altres cotxes i furgonetes. Més d'un centenar de persones s'han concentrat a uns 200 metres de l'accés a la presó per acomiadar l'expresidenta del Parlament. Portaven estelades i han cridat consignes com 'Llibertat' i 'Independència'. La carretera d'accés al centre està plena de vehicles aparcats al voral en gairebé dos quilòmetres.

Brians 2 és el centre d'enllaç entre els Serveis Penitenciaris de la Generalitat i Institucions Penitenciàries del Ministeri de l'Interior. Allà la Guàrdia Civil agafarà el relleu dels Mossos i s'ocuparà del trasllat dels nou presos directament fins a Madrid. En el cas de les dues dones, Forcadell i Dolors Bassa, aniran a la presó d'Alcalá-Meco.

tracking