Diari Més

Successos

Ferit greu el conductor d'una furgoneta en xocar amb un camió a Vila-rodona

Els Bombers han hagut d'excarcerar de l'interior del vehicle l'home, que ha estat evacuat a l'Hospital Joan XXIII

Imagen de archivo del SEM.

SEMDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha resultat ferit greu, el matí d'aquest dijous 31 de gener, després que la furgoneta que conduïa hagi xocat contra un camió a l'AP-2, a l'alçada de Vila-rodona. L'home ha quedat atrapat dins el vehicle i els Bombers l'han hagut d'excarcerar. Posteriorment ha estat evacuat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

L'accident s'ha produït a les 6.45h al punt quilomètric 219 de l'AP-2, al terme municipal de Vila-rodona, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Per causes que es desconeixen, una furgoneta i un camió han patit una col·lisió.

Com a conseqüència de l'accident, el conductor de la furgoneta ha quedat atrapat per les extremitats inferiors a l'interior del vehicle. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han dirigit al lloc i han excarcerat l'home. Posteriorment, el Servei d'Emergències Mèdiques, que ha acudit al lloc amb tres unitats, l'ha traslladat a l'Hospital Joan XXIII en estat greu.

Pel que fa a l'afectació viària, s'han tallat dos carrils de l'autopista en aquest punt, per la qual cosa només ha quedat un carril obert. La circulació viària s'ha normalitzat cap a les 10 del matí.

tracking