Diari Més

El FIC-CAT buscar crítics cinematogràfics per al festival

El programa Nova Crítica el tutoritzarà Víctor Esquirol

El FIC-CAT se celebrarà del 8 al 15 de juny a Roda de Berà.

El FIC-CAT buscar crítics cinematogràfics per al festivalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival Internacional de Cinema en Català de Roda de Berà busca crítics per cobrir l'esdeveniment. Per quart any consecutiu, el FIC-CAT posarà en marxa elprograma Nova Crítica, unaactivitat adreçada a joves crítics cinematogràfics. L’acompanyament i tutorització del programa anirà a càrrec deVíctor Esquirol, periodista que treballa com a crític de cinema en diversos mitjans de comunicació.

Durant els dies del Festival, els seleccionats escriuran, editaran i faran entrevistes per publicar al blog digital del FIC-CAT i també tindran l’oportunitat de lliurar el Premi Nova Crítica a la producció que considerin adient.

Les persones interessades en participar han d'enviar un correu electrònic al coordinador de l’activitat, Ferran Calvet(ferrancalvet@gmail.com)adjuntant el CV amb les dades personals i de contacte, estudis realitzats i en procés, idiomes i experiència professional, i fer arribar una crítica d’una pel·lícula, en llengua catalana, de qualsevol gènere i any (de 500 paraules com a màxim).

Els aspirants hauran de disposar de vehicle propi i ordinador portàtil, i tenir disponibilitat completa durant la celebració del Festival, del 8 al 15 de juny. Les despeses d’allotjament aniran a càrrec de l’organització. Les inscripcions seran obertes fins el 19 d’abril i el dia 3 de maig es farà pública la selecció.

tracking