Diari Més

Quinze detinguts en una operació dels Mossos contra el tràfic de drogues a Valls i a Reus

En l'operació, encara en marxa, s'han intervingut 1,8 kg de cocaïna, 1,35 kg d'heroïna i 70.000 euros en efectiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra estan duent a terme aquest dimarts una operació contra el tràfic de drogues, sobretot de cocaïna i heroïna, a Valls i a Reus. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) ha engegat l'operatiu cap a dos quarts de 6 del matí i ha realitzat set entrades i escorcolls en domicilis. Hi ha almenys quinze detinguts en el marc d'aquesta operació i s'han intervingut 1,8 kg de cocaïna, 1,35 kg d'heroïna i 70.000 euros en efectiu. El dispositiu continua en marxa i no es descarten més detencions o registres.

De les set entrades i escorcolls a domicilis que realiza la policia autonòmica, cinc s'han fet a Valls i les dues restants s'han realitzat a la capital del Baix Camp. A Valls dues de les entrades s'han dut a terme al carrer Mestre Ramon Ferrer i al carrer Sant Sebastià, mentre que a Reus un dels registres ha tingut lloc a l'avinguda Vidal i Barraquer.

La desena de persones que s'han detingut fins al moment són els presumptes distribuïdors de la droga, segons fonts properes a la investigació. En els registres que s'han fet, els Mossos han trobat quantitats importants de diners en efectiu. La investigació està dirigida pels jutjats de Valls. Els escorcolls ja han acabat tot i que el dispositiu continua en marxa i hi podria haver noves detencions i escorcolls.

En un dels registres de Valls, en una urbanització propera al polígon industrial, els Mossos han detingut tres persones. L'escorcoll ha acabat cap a dos quarts de 10 del matí.

Els agents han trobat importants quantitats de diners en efectiu.

Deu detinguts en una operació dels Mossos contra el tràfic de drogues a Valls i a ReusMossos d'Esquadra

S'han fet cinc registres a Valls i dos a Reus.

Deu detinguts en una operació dels Mossos contra el tràfic de drogues a Valls i a ReusMossos d'Esquadra

Cinc dels registres s'han fet a Valls.

Operació Mossos tràfic de drogues VallsOlívia Molet

tracking