Diari Més

Atemptats de Barcelona i Cambrils

La Comissió d'Investigació sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils farà una sessió a Ripoll el proper dimarts

Hi assistiran com a experts la directora del Consorci de Benestar social del Ripollès, la tècnica de participació i convivència de l'Ajuntament i diversos representants d'entitats de la ciutat

Imatge del vehicle en què circulaven els cinc terroristes, que va quedar bolcat.

Cinc atacants morts en un atemptat terrorista a CambrilsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La propera sessió de la Comissió d'Investigació sobre els atemptats del 17 i 18 d'agost del 2017 a Barcelona se celebrarà a Ripoll el dimarts 29 de gener. A la reunió, que tindrà lloc a la sala de plens del Consell Comarcal del Ripollès, hi compareixeran com a experts representants de l'administració i de diverses entitats de la ciutat. En aquesta setena sessió de compareixences hi assistiran Elisabeth Ortega, directora del Consorci de Benestar Social del Ripollès; Núria Perpinyà, tècnica de Participació i Convivència de l’Ajuntament de Ripoll; Khalid Kyyat, president de l’oratori Fath; una representació de la xarxa veïnal «Som Ripoll»; una representació d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, i Ali Yassine, president de la Comunitat Islàmica Annour.

La comissió es va constituir el 25 d'abril del 2018 amb l'objectiu d'investigar «les causes, els antecedents, les implicacions, la participació, la perpetració i les conseqüències» dels atemptats de l'agost del 2017 a Barcelona i a Cambrils. La comissió està presidida per Jordi Munell, diputat de JxCat i alcalde de Ripoll, i es va aprovar en un ple del Parlament amb els vots a favor de tots els grups parlamentaris a excepció de Cs i el PPC, que es van abstenir.

tracking