Diari Més

Societat

Casa Macarrilla 1966 guanya la primera edició del Vermuting Cambrils

El xef del restaurant ha rebut el premi de Vermuts Miró, patrocinador d’aquesta iniciativa del Patronat de Turisme

Imatge de l'entrega del premi econòmic a Casa Macarrilla 1966, restaurant guanyador del concurs.

Casa Macarrilla 1966 guanya la primera edició del  Vermuting CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El restaurant Casa Macarrilla 1966 és el guanyador de la primera edició del concurs Vermuting Cambrils, que va tenir lloc del 18 de maig al 3 de juny. Es tracta d’una iniciativa del Patronat de Turisme de Cambrils amb patrocini de Vermuts Miró, que un premi econòmic de mil euros a disposició del restaurant que més «m’agrada» obtingués a Instagram amb la seva recepta amb vermut Miró.

El concurs va comptar amb la participació de nou restaurants, que van oferir aquestes propostes gastronòmiques especials cuinades amb el vermut Miró com a ingredient estrella: Antica Roma, Barabar, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic, Duomo, El Pòsit, Lekeitio, l’Original Experiències Gastronòmiques i Xiringuito del Mar.

Casa Macarrilla 1966 va aconseguir 4.925 «m’agrada», seguit molt d’aprop per Rubén Campos amb 4.293 «m’agrada». Aquestes jornades estan incloses dins les deu campanyes del calendari gastronòmic de Cambrils, que posa en valor la gastronomia cambrilenca, els productes del territori i de quilòmetre 0.

tracking