Diari Més

Meteorologia

Els primers flocs de neu comencen a caure a Prades

Protecció Civil ha activat el pla Neucat al Pirineu i Prepirineu

Imatge de la càmera de la Plaça Major de Prades.

Els primers flocs de neu comencen a caure a PradesMeteoprades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els primers flocs de neu han començat a caure aquesta tarda a Prades. De moment, la neu no ha aconseguit quallar i es desfà només tocar el terra. La temperatura és de 0,4 graus amb una sensació de -6 graus.

La neu també ha fet acte de presència als Ports de Beseit de Tortosa. Segons han informat els Agents Rurals, per circular per la carretera d'accés al Mont Caro i la urbanització del Mascar es necessiten cadenes.

ElServei Meteorològic de Catalunya ha informat aquest dimecres que es preveuennevades intenses des d'aquest vespre i sobretot dimecres al Pirineu i Prepirineu i amb menys probabilitat en altres punts de les cotes altes de la Catalunya Central,al Baix Camp, Priorat, Conca de Barberà i Alt Camp.La neu també podrà caure fora de les zones més habituals a cotes superiors als 600 metres. Per aquest motiu,Protecció Civil ha activat l'alerta del pla Neucat davant les previsions.

També s'espera que el vent arribi aquesta la matinada a les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, i que s'intensifiqui dimecres a partir del migdia al Pirineu Occidental i Oriental.

Aquest diumenge, la neu ja va arribar a les muntanyes de Prades i als Ports de Tortosa-Beseit.Al Tossal de la Baltasana (Prades) les temperatures van arribar als -0,3 graus, amb una sensació de -6.

Imatge de la càmera de Tossal de la Baltasana (1203 m).

Els primers flocs de neu comencen a caure a PradesMeteoprades

tracking