Diari Més

El cicle familiar 'Diumenges al Teatre' de Cambrils estrena temporada i canvia d'horari

Les funcions, que s'iniciaran el 20 de gener, es faran a les 17:30 hores al Teatre del Casal Parroquial

Marcel Gros tancarà la temporada amb 'Contes Amagats'.

Marcel Gros tancarà la temporada amb 'Contes Amagats'.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cicle de teatre familiar Diumenges al Teatre estrena temporada el proper 20 de gener i avança l’horari de les funcions a les 17:30 hores. Aquesta programació cultural adreçada a tots els públics està organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils. És una activitat consolidada des de fa 18 anys, pensada principalment pels més petits però de la que realment en gaudeix tota la família.

D’aquesta manera, la regidoria de Cultura continua apostant per aquest cicle, que un diumenge al mes apropa les arts escèniques, la cultura, la diversió, l’aprenentatge, els valors i l’entreteniment a les famílies i, al mateix temps, els permet viure i compartir uns moments màgics.

La nova temporada, de gener a abril, ofereix quatre espectacles variats de màgia, titelles, circ, humor i aventures. El cicle s’obrirà el 20 de gener amb l’espectacle de màgia i circ Antipasti de la companyia El que ma queda de teatre sobre un curiós restaurant de menjar italià. El 17 de febrer Teatre Nu portarà a Cambrils les aventures de la Kàtia i la seva mare. El 17 de març serà el torn de les titelles de la companyia del Princep Totilau, que explicaran l’origen de la vida i l’evolució del planeta, les plantes, els animals i l’espècie humana amb l'espectacle Mare Terra. Finalment, el 14 d’abril, la imaginació i l’humor dels Contes Amagats de Marcel Gros tancaran la temporada.

Tots els espectacles tindran lloc al Casal Parroquial, cedit pel grup de Teatre la Teca. El preu de l’entrada serà de quatre euros.

tracking