Diari Més

Societat

La Canonja escalfa motors per celebrar la Festa Major d'Hivern de Sant Sebastià

Tindrà lloc els dos caps de setmana del 18 al 27 de gener

Iatge

La Canonja escalfa motors per celebrar la Festa Major d'Hivern de Sant SebastiàCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Canonja es prepara per celebrarla Festa Major d'Hivern en honor a Sant Sebastià del 18 a 27 de gener. Els actes començaran aquest divendres amb la XXIII Baixada de Carretons infantil i la jovei per la nit, música per als joves al Poliesportiu Municipal amb Sal 150 i Pepet i Marieta.

Dissabte al matí hi haurà el Vermut a l'Ateneu Popular la Mina i les 19 hores començarà el concert de Festa Major amb l'Orquesta Maravella i seguirà amb Dj's.

El diumenge, dia de Sant Sebastià, serà el torn de lamissa i la processó pels carrers de la part alta, acompanyats del seguici de Festa Major. Per la tarda el correfocs infantil dels Diables de la Canonja ompliran de foc, llum i soroll els carrers del casc antic.

El cap de setmana següent hi haurà el Campionat d'skate, scooter i roller.Una de les novetats d’enguany serà l’exhibició i partit de Horse ball, a les 12 del migdia a la Zona del Sector Nord.

La Festa Major acabarà el diumenge 27 amb el Cros de Sant Sebastià i la tradicional paella popular que cada any aplega gairebé 500 persones al Poliesportiu municipal.

tracking