Diari Més

Successos

Intenten entrar a robar en un restaurant de Torredembarra trencant el vidre amb una pedra

La Policia Local investiga els fets, produïts la passada nit, junt a tres robatoris que van tenir lloc la setmana passada en diversos locals de restauració

La Policia Local de Torredembarra va interceptar el vehicle que conduïa de forma temerària.

Policia Local de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Intent de robatori, aquesta passada nit de diumenge, en un restaurant de Torredembarra. Una o diverses persones van intentar entrar en un establiment situat al passeig Colom. Els lladres van trencar un vidre però no van aconseguir accedir a l’interior. La Policia Local del municipi investiga els fets just a tres robatoris produïts la setmana passada a diversos locals de restauració.

Els fets es van produir cap a les 23h d’ahir diumenge, quan la Policia Local de Torredembarra va rebre una trucada alertant que havia saltat l’alarma d’un restaurant i que hi havia un vidre trencat de la terrassa. Dues patrulles es van desplaçar al lloc i van comprovar que havien trencat el vidre amb una pedra, però que no havien pogut accedir a l’interior del local.

Aquest intent de robatori se suma a tres robatoris que es van produir la setmana passada en bars i restaurants del municipi. El primer va tenir lloc el 7 de gener al passeig Miramar, mentre que els altres dos es van produir també al passeig Colom la nit del 7 al 8 de gener. La Policia Local investiga tots quatre fets delictius i treballa amb la hipòtesi que al darrere hi pugui haver la mateixa persona.

tracking