Diari Més

Persecució per detenir un home que transportava 200 plantes de marihuana en una furgoneta

L'home, veí de Torredembarra, va ser interceptat a Creixell

Imatge d'algunes de les plantes de marihuana intervingudes.

Persecució per detenir un home que transportava 200 plantes de marihuana en una furgonetaPolicia Local de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Torredembarra ha detingut un veí de Torredembarra al qual van enxampar transportant un total de 20 quilos de marihuana –unes 200 plantes- en la furgoneta que conduïa. L’home va intentar fugir i va ser detingut a Creixell després d’una persecució.

Els fets van succeir ahir dimecres, 9 de gener, quan agents de la Policia Local del municipi van interceptar una furgoneta a la urbanització Marítima Residencial Nord que desprenia una forta olor a marihuana. El conductor del vehicle, en veure la presència policial, va voler fugir del lloc, motiu pel qual va iniciar una persecució pels carrers de la urbanització.

Els agents van aconseguir aturar l’home al terme municipal de Creixell. Una vegada identificat el conductor, els policies van escorcollar la furgoneta i van trobar diverses bosses de marihuana amb un pes que ascendeix a més de 20 quilos, cosa que correspon a aproximadament unes 200 plantes de marihuana.

El detingut ha estat posat a disposició del jutjat de guàrdia del Vendrell per un delicte contra la salut pública. El cas segueix obert i no es descarten més detencions.

tracking