Diari Més

Els Reis d'Orient reparteixen més d'un centenar de regals al Morell

L'alcalde, Pere Guinovart, va entregar a Ses Majestats les claus per poder entrar a les cases del municipi

Els Reis d'Orient arriben al Morell

Els Reis d'Orient arriben al MorellAjuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els nens i nenes del Morell van viure amb il·lusió, el passat dissabte 5 de gener, l’arribada dels Reis d’Orient al Municipi. Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar al Morell amb diversos patges per ajudar-los i van repartir més d’un centenar de regals als seus habitants.

L’alcalde, Pere Guinovart, va ser l’encarregat de rebre els Reis, a qui va lliurar les claus per poder entrar a les cases de tots els morellencs. Per la seva banda, Ses Majestats van fer un discurs des del balcó i van llençar caramels a tots aquells que els van anar a rebre. Finalment, els Reis d’Orient van repartir regals a grans i petits per pràcticament tots els carrers del poble.

Cal dir que El Morell s’ha unit a la campanya #BaltasarDeVeritat impulsada des de l’entitat Casa nostra, casa vostra.

Punt final a les festes

Amb l’arribada dels Reis s’acaben les festes de Nadal del Morell, que es van iniciar el 30 de novembre amb la projecció del tercer mapping i l’encesa de llums de Nadal. El Tió, el Parc de Nadal i la visita del Patge Reial o de l’Home dels Nassos han estat algunes de les activitats més exitoses, així com també s’han celebrat actes solidaris que han destinat la recaptació a La Marató de TV3 o a entitats com l’APPC-La Muntanyeta.

També s’ha fet una segona edició de la Fira de Nadal i s’ha introduït el I Concurs d’Allioli com a novetat en la Festa de l’Oli Nou. Els morellencs també van poder acomiadar el 2018 i donar la benvinguda al 2019 amb el Sopar de Cap d’Any i el Ball de Gala amb l’Orquestra Cimarrón.

tracking