Diari Més

Atzar

El segon premi del Nen cau al Vendrell

El primer premi de la rifa de Reis, el 37142, ha tocat íntegrament a Barcelona

Aquest establiment del Vendrell ha venut un dècim del segon premi

El segon premi del Nen cau al VendrellOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sorteig del Nen ha deixat un bon grapat d'euros a la localitat del Vendrell, on ha caigut un segon premi, valorat en 750.000 euros. En aquest municipi s'ha venut un sol dècim i ha estat per màquina a més, l'administració de loteria número 2 és el primer any que ven loteria del sorteig del Nen i els administradors apunten que es podria haver venut ahir o abans d'ahir.

El número 61.776 ha estat molt repartit i a banda del Vendrell, tambéha esquitxat Barcelona, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, les Franqueses del Vallès, Girona i Mataró a Catalunya però ha estat, un premi molt repartit arreu de l'Estat, com per exemple Madrid, La Corunya, Astúries, Las Palmas i Palma, entre molts altres.

El primer premi de la rifa de Reis, valorat en dos milions d'euros cada sèrie, ha estat pel 37142 i ha caigut íntegrament a l'administració de loteria número 271 de Barcelona, situada a la Travessera de Gràcia 244 de la capital catalana. En concret, s'han venut 50 sèries.

Pel que fa el tercer premi, valorat amb 250.000 euros cada sèrie, ha estat per al 20148 i ha caigut íntegrament a Sabadell, a l'administració número 1, situada a la Plaça Major 41.

Els afortunats en el sorteig de Reis

El segon premi del Nen cau al VendrellOlívia Molet

tracking