Diari Més

Una persona es lleva la vida en la festa 'rave' de Perafort

Els Mossos han estat alertats aquest matí

Imatge del matí d'aquest dimecres a la zona on s'està duent a terme la 'rave'.

Una persona es lleva la vida en la festa 'rave' de PerafortGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han estat alertats durant aquest matí per la mort d’una persona a la festa ‘rave’ que, des del passat diumenge, se celebra a una nau del polígon i que avui, després de quatre dies, encara continua. Segons sembla, la persona s’hauria trobat a una nau propera on es realitza la festa i es tractaria d’un dels participants d'aquesta. En tractar-se d’un possible suïcidi, no ha transcendit més detalls de l’incident. Fonts no oficials asseguren que la persona s’hauria trobat penjat.

Mentrestant, encara aquest matí els Mossos d'Esquadra realitzen controls d'alcoholèmia i drogues de forma contínua a l'accés a les instal·lacions on se celebra la festa després que el passat dilluns ja aixequessin una acta administrativa pels fets.

L'alcalde del municipi, Josep Martí Pla i Pla, va denunciar el passat dilluns aquesta 'rave' als Mossos d'Esquadra, els quals el mateix dia van obrir una acta administrativa al responsable, ja que no disposa d'autorització per organitzar-la. Des del cos policial afirmaven, aleshores, que és l'única mesura que poden prendre al respecte a causa del gran nombre d'assistents.

tracking