Diari Més

Successos

Troben els quatre excursionistes perduts a la Morera de Montsant

Bombers i Mossos han desactivat l'operatiu de recerca a la zona de la Roca Corbatera

Imatge d'arxiu de varies dotacions de Bombers.

bombersDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra han desactivat el dispositiu de recerca després de localitzar els quatre excursionistes que s'havien perdut a la zona de la Roca Corbatera a la Morera de Montsant. El grup s'ha trobat amb dos escaladors que els han indicat el camí correcte, ja que es trobaven desorientats. Els Bombers els han localitzat a mig camí.

El grup d'entre 50i 60 anys s'han posat en contacte amb les autoritats cap a les cinc de la tarda ja que no sabien com tornar als seus vehicles.

Els cossos de seguretat han estat en contacte en tot moment via mòbil amb ells. Els excursionistes han donat moltes referències per poder localitzar-los. Tots ells estan sans i estalvis, segons han informat fonts oficials a Diari Més.

Els Bombers han acudit a la zona amb vehicles totterreny i amb les sirenes activades, per tal que els excursionistes els alertessin en sentir-les. La ruta que estaven fent no presentava cap mena de dificultat, tot i que la seva desorientació ha fet que es perdessin. Dos escaladors que es trobaven a la zona s'han trobat amb ells i els han indicat el camí per tornar. Minuts després els cossos de seguretat s'han trobat amb ells, els quals es troben perfectament.

tracking