Diari Més

Tradicions

El torró més llarg de Catalunya torna un cop més a Vila-seca

Dilluns hi haurà la festa del Tió i la representació dels Pastorets, mentre que dimecres hi haurà el lliurament de les cartes als reis mags

L'acte del torró es va fer a la plaça de l'Església.

El torró més llarg de Catalunya torna un cop més a Vila-secaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A Vila-seca, les festes han començat aquest vespre amb el tradicional brou i el torró més llarg de Catalunya, de 2019 centímetres, a la plaça de l’Església. Es tracta d’un més dels actes programats per aquests dies festius, que seguirà dilluns 24 amb la festa del Tió i la representació dels Pastorets a la Societat El Centru. Són cites imprescindibles per a grans i petits.

El dia 26 de desembre els nens i nenes poden portar la seva carta als patges dels Reis Mags d’Orient, a partir de les 10 hores al Castell de Vila-seca. A més, el més petits i joves també tindran espais d’oci i diversió al Parc Infantil i al Parc Jove de Nadal, al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca. El municipi acomiadarà l’any, el 31 de desembre, amb el bany de Sant Silvestre a la platja de la Pineda i l’Home dels Nassos, que després de la cercavila pel Centre Històric pronunciarà un discurs acompanyat de les entitats culturals. Una gran festa de cap d’any serà l’encarregada de donar la benvinguda al 2019.

tracking