Diari Més

Medi Ambient

La Diputació premia la recuperació del Camí de les terres del riu Gaià de Tarragona

El projecte ha obtingut el guardó Iniciativa Medi Ambient de la institució

El projecte consisteix en un itinerari que segueix el curs del riu entre Querol i el Pont d'Armentera i que permet descobrir llocs que gairebé havien quedat esborrats per la vegetació i la malesa.

La Diputació premia la recuperació del Camí de les terres del riu Gaià de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona ha concedit el premi Iniciativa Medi Ambient a la recuperació del Camí de les Terres del riu Gaià, impulsat per l'Ajuntament deQuerol, segons informa la institució supramunicipal.

El projecte Promoció i recuperació dels valors naturals del riu Gaià consisteix en un itinerari que segueix el curs del riu entreQueroli el Pont d'Armentera i que permet descobrir llocs que gairebé havien quedat esborrats per la vegetació i la malesa.

El projecte ha instal·lat baranes de seguretat, un pont suspès per salvar el riu, s'han col·locat pals que marquen el recorregut i cartells informatius i l'Ajuntament ha editat un mapa amb tots els detalls.

També s'impulsen actuacions d'educació ambiental com la reintroducció de la tortuga de rierol al riu Gaià, la campanya de captura del visó americà o el projecte Salamandra de recuperació d'amfibis.

tracking