Diari Més

Enxampen dos homes que viatjaven en autocar amb dues maletes plenes de marihuana i haixix

havien posat plantes aromàtiques per intentar dissimular la olor de la droga

Imatge de les dues maletes amb els embolcalls de les substàncies estupefaents.

Enxampen dos homes que viatjaven en autocar amb dues maletes plenes de marihuana i haixixMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes de 18 i 32 anys, de nacionalitat holandesa i amb domicili desconegut, han estat detinguts aquest diumenge al vespre com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues.

Els mossos van establir undispositiu de vigilància ja quetenien constància que podrien viatjar dos individus que transportaven substàncies estupefaents. Els agents vanaturar el vehicle quan aquest entrava a la carretera C-14 en direcció a Reus.

Un cop aturat el vehicle, els mossos van pujar a l’autocar i van identificar els dos sospitosos, que havien pujat a la població de Benidorm. Llavors, van escorcollar les seves maletes, tot i que ells van negar en tot moment que fossin seves, i van descobrir diversos paquets precintats.

En una de les maletes es van trobar tres paquets amb un total de 4,690 kg de marihuana i en l’altra un únic paquet amb 7,680 kg d’haixix. Es dona el cas que al voltant dels paquets, els individus havien posat plantes aromàtiques per intentar dissimular la olor.

Els dos detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona aquest dilluns i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking