Diari Més

Torrent reitera que són la Generalitat i la Moncloa qui han de decidir com s'aborda el diàleg entre dos executius

El president del Parlament apunta que correspon a Torra i Sánchez de quina manera cal materialitzar la «voluntat de parlar»

El president del Parlament, Roger Torrent, atenent els mitjans de comunicació després de la seva visita a Forcadell a la presó de Mas d'Enric, al costat d'Elin Jones, presidenta de Parlament de Gal·les.

Torrent trasllada la seva «solidaritat i estima» a Turull després que hagi ingressat a la infermeria de LledonersACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de Parlament, Roger Torrent, ha reiterat aquest divendres a la tarda que és la Generalitat i el govern espanyol qui han de decidir com s'aborda el diàleg entre dos executius. Preguntat sobre si seria un error rebutjar la trobada proposada pel 21-D, Torrent ha explicat que sempre s'ha defensat un diàleg «bilateral»i que han de ser els executius que decideixin «quina és la millor manera i la fórmula d'establir aquest diàleg i la voluntat de parlar».

«Correspon a Sánchez i Torra decidir de quina manera es vol abordar aquest diàleg», ha conclòs Torrent en declaracions a la premsa en sortir de la visita a l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell a Mas d'Enric.

tracking