Diari Més

Solidaritat

Més de 200 quilos d'aliments recollits a l'Institut de Roda per iniciativa d'un grup d'alumnes

El recapte, en el qual també es podien donar productes de primera necessitat, es va organitzar en forma de concurs entre les aules per incentivar la participació

Els aliments i productes recollits es faran arribar al Punt de Distribució d'Aliments de Roda de Berà.

Més de 200 quilos d'aliments recollits a l'Institut de Roda per iniciativa d'un grup d'alumnesAjuntament de Roda de Berà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Institut de Roda de Berà ha acollit el seu propi gran recapte d’aliments i productes de primera necessitat. La iniciativa va sorgir de la idea d’un grup de set amics i alumnes -la Regina, l’Unai, el Xavi, el Tomás, el Cristian, el Juan i la Laura- que van pensar que seria una bona idea fer aquesta acció al centre. Amb l’activitat s’han recaptat més de 200 quilos de productes.

Els alumnes han pogut organitzar la campanya solidària amb l’ajuda del coordinador, Josep Maria Fortuny, i de la professora Estela Simó, així com amb la implicació de la resta del professorat i de tot l’alumnat. Es va realitzar en forma de concurs per tal d’incentivar la participació, a la qual també van animar a través d’un vídeo difós a les xarxes socials.

Cada aliment i producte d’higiene tenia un valor diferent. Per exemple, un pot de cigrons valia un punt, l’escuma d’afaitar dos, i els bolquers, els potitos infantils o el xampú tenien un valor màxim de tres punts. Totes les classes van competir entre elles portant el màxim de productes i van resultar-ne guanyadores les aules de1rA i 3rC . En total es van aconseguir recaptar més de 200 quilos d’aliments i productes de primera necessitat, els quals han estat donats al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.

La regidora d’Acció Social, Teresa Ferré, va estar al centre ahir dijous amb els impulsors d’aquesta acció, així com amb els delegats de les classes guanyadores, Judith Muñiz, de 1rA, i Claudia Sánchez i Álex García, de 3rC, i amb els seus tutors, Joan Roig i Magda Juan, per tal de donar les gràcies a tots per posar en marxa aquesta iniciativa.

tracking