Diari Més

Successos

Una caldera provoca un incendi al carrer Pere Català i Pic de Valls

La propietària del pis, que es troba embarassada, ha estat traslladada per prevenció a l'Hospital Broggi per la inhalació de fum

El foc s'ha produït en un tercer pis del carrer

Una caldera provoca un incendi al carrer Pere Català i Pic de VallsGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una caldera ha provocat un incendi aquesta tarda en un pis del carrerPere Català i Pic amb la Carretera de Montblanc. El foc ha tingut lloc a les 16.30 hores en una habitació exterior on hi havia la caldera. Com a conseqüència del foc hi ha hagut una explosió que ha trencat els vidres de la cuina, a més de cremar les cortines. Una altra habitació, on hi havia més electrodomèstics també ha quedat afectada.

En el moment de l'incendi, la propietària del pis, que està embarassada, es trobava a dintre del tercer pis d'un edifici de cinc plantes. Una unitat del SEM l'ha traslladat per carretera fins a l'Hospital del Sant Joan Despí Moisès Broggi que compta amb una Unitat Terapèutica Hiperbàrica (CRIS) que tracta a persones que han inhalat fum, entre d'altres tractaments. Des del SEM han descartat que es trobi greu.

Fins al punt s'han desplaçat quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i dues unitats del SEM. Tambés han acudit els Mossos d'Esquadra i la Policia Local.

tracking