Diari Més

La Pista d'Estiu de Miami Platja es convertirà en un equipament esportiu a l'aire lliure

El nou espai comptarà, entre d’altres, amb pistes poliesportives, un skatepark i una tirolina

Les obres han començat aquest desembre i es preveu que durin tres mesos.

La Pista d'Estiu de Miami Platja es convertirà en un equipament esportiu a l'aire lliureAjuntament de Mont-roig del Camp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha impulsat la conversió de la Pista d’Estiu de Miami Platja en una zona esportiva a l’aire lliure. Les obres es realitzen a través del Pla de Barris de la Florida i tenen un cost de 382.000 euros, el 50% de les quals estan finançades a través d’una subvenció de la Generalitat i l’altra meitat per l’ajuntament. Els treballs, que s’han adjudicat a l’empresa Edifisa Enter SA, han començat aquest desembre i tenen un termini d’execució de tres mesos.

Un dels principals atractius d’aquest espai serà la construcció de l’skatepark, molt demanat pels joves del municipi. També es farà una pista multiesportiva que permetrà practicar futbol, bàsquet, handbol i voleibol, entre d’altres.

A més s’instal·larà una tirolina i àrees destinades a l’esport i el lleure infantil. També es crearan zones de pic-nic, es col·locarà nou mobiliari urbà i es crearan zones enjardinades. Finalment es modificarà i reforçarà la instal·lació de l’enllumenat públic existent.

tracking