Diari Més

Tallers, espectacles i comerç local a la segona Fira del Nadal del Morell

L’esdeveniment tindrà lloc del 14 al 16 de desembre i inclourà el segon passi del mapping de Nadal

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Fira de Nadal del Morell.

Tallers, espectacles i comerç local a la segona Fira del Nadal del MorellAjuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça de l’Era del Castell del Morell acollirà, del divendres 14 al diumenge 16 de desembre, la segona Fira de Nadal del municipi. Un total de tretze comerços locals col·locaran el seu estand a la mostra, que també comptarà amb espectacles, tallers, un berenar popular o una concentració de tions, entre d’altres. També hi haurà lloc per diverses activitats solidàries que destinaran els seus beneficis a La Marató de TV3, enguany dedicada al càncer.

El programa, de caire familiar, inclou tallers i activitats per a tots els assistents. El mateix divendres, a partir de les 17.30h, es farà una xocolatada gratuïta. Ja dissabte, a partir de les 10h i a la Rambla Pau Casals, rifa de manualitats i taller de pompons; a la plaça de l’Era del Castell, a les 11h, taller per a decorar l’arbre de Nadal, i a les 12.30h, taller cultural d’aus rapinyaires. A la tarda, al Centre de Serveis per a la Gent Gran a partir de les 18.30h, hi haurà bingo i sopar solidari per La Marató de TV3, i a les 19 hores, a la plaça de l’Era del Castell, el segon passi del mapping de Nadal del municipi. I, finalment, diumenge d’11 a 14 hores, concentració de Tions i taller d’El Pescador de Núvols.

En l’apartat cultural, hi haurà espectacles de carrer: dissabte, a les 18h, Mr. Parfum; i diumenge, també a les 18h, Nadal a la Carta amb la cia. Souldance. Durant tota la fira els assistents podran aconseguir una fotografia gratuïta.

La segona Fira de Nadal del Morell s’obrirà divendres de 18 a 20.30 hores, i dissabte i diumenge de 10 a 20.30 hores.

Podeu consultar la programació completa al següent enllaç.

tracking