Diari Més

Urbanisme

Pas endavant en la reconversió de l'antiga N-340 a Torredembarra

Surt a licitació la redacció de l'estudi tècnic de tota la via i del projecte d'obres del tram més urbà

Imatge de la rotonda dels Pescadors.

Pas endavant en la reconversió de l'antiga N-340Ajuntament de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El condicionament urbanístic de l’antiga N-340 a Torredembarra fa un pas endavant després que la Junta de Govern Local hagi aprovat treure a licitació la redacció de l’estudi tècnic del condicionament de l’antiga N-340 i la redacció del projecte d’obres en el tram comprès entre el passeig de la Sort i el passeig de l’Estació i en espais amb afectacions de seguretat d’intervenció prioritària. També s’inclou la direcció de les obres. Tot plegat, amb un pressupost de licitació de 53.240 euros (IVA inclòs). El termini de presentació d’ofertes s’inicia aquest dimarts i restarà obert fins al 24 de desembre, a les 14h.La presentació de la documentació s'ha de fer exclusivament per sobre digital, seguint les indicacions del perfil del contractant. Una vegada adjudicat el servei, els estudis i projectes s’han de presentar en un termini de dos mesos.

Entre d’altres qüestions, l’abast de l’encàrrec contempla la proposta de solucions per a tot el traçat de l’antiga N-340 entre la rotonda d’Altafulla i la rotonda de connexió amb l’actual N-340, un tram d’uns 5 km, i el projecte bàsic i executiu de les obres a realitzar en el tram comprès entre el passeig de la Sort i el passeig de l’Estació. Com a primera aproximació, s’estima com a pressupost d’adjudicació d’aquestes obres el valor de 525.592,10 euros (IVA inclòs).

L’Ajuntament de Torredembarra disposa per al 2019 d’un total de 678.557,7 euros de la subvenció de l’Estat per a la reconversió d’aquesta via en urbana. Cal recordar que fa anys que es va dur a terme el desdoblament de la N-340 al seu pas pel municipi i que es va obtenir una subvenció de l’Estat per a la seva reconversió, concretament el 2006, però no va ser fins a l’actual mandat, l’any 2016, que es va fer la primera actuació en aquest àmbit: la rotonda a l’alçada del carrer dels Pescadors.

tracking