Diari Més

Laboral

Salou obre quatre noves places d'agents de Policia Local

Els interessats en participar al concurs-oposició poden presentar la sol·licitud fins el 20 de desembre

Els aspirants hauran de superar un concurs-oposició que també comptarà amb un curs formatiu i un període de pràctiques al cos policial.

Salou obre quatre noves places d'agents de Policia LocalAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Salou ha obert una nova convocatòria per contractar quatre agents de la Policia Local. Les places seran cobertes a través del sistema de concurs-oposició, que també comptarà amb un curs selectiu i un període de pràctiques al cos policial. Els interessats poden presentar la instància per accedir a la convocatòria fins el proper 20 de desembre.

Tota la informació relativa als documents necessaris per participar en la convocatòria, el lloc i el format en el qual s’han de presentar es pot consultar a les bases específiques publicades al BOPT i al Tauler d’edictes de l’oficina virtual de la Corporació. Els aspirants també podran presentar la documentació de forma virtual a través de l’oficina virtual. També es a disposició dels aspirants el temari del concurs-oposició al BOPT.

La selecció constarà de dues fases. La d’oposició constarà d’una prova de coneixements de la llengua catalana equivalent al nivell B2 de la Junta Permanent del Català, una prova cultural, una altra d’aptitud física, una prova pràctica en scooter o moto de cilindrada no superior a 125cc, una bateria de tests psicotècnics, i finalment una prova que consistirà en la redacció sobre un tema d’actualitat social, cultural i/o política. També comptarà amb una prova de caràcter voluntari que consistirà en una prova de coneixements del/s idioma/es que els aspirants hagin assenyalat a les respectives instàncies.

Pel que fa a la fase de concurs, els aspirants hauran d’aportar tota la documentació de mèrits. Els que hagin superat les dues fases, realitzaran una revisió mèdica. L’òrgan de selecció farà pública la puntuació final del procés selectiu al Tauler d’Edictes i la plana web de la corporació.

Els candidats triats per cobrir les places realitzaran un curs selectiu i hauran de passar un període posterior de pràctiques de sis mesos al cos de la Policia Local de l’Ajuntament de Salou. Un cop superat el curs formatiu, l’aspirant serà nomenat funcionari en pràctiques per un període d‘un any.

tracking