Diari Més

Successos

Un reusenc denuncia una agressió homòfoba a Pacha La Pineda

Els fets van passar la nit de dimecres, quan un dels treballadors de seguretat l'hauria agredit a ell i a un amic als lavabos

Ion Arenas explicant els fets als seus seguidors d'Instagram.

Un reusenc denuncia una agressió homòfoba a Pacha La PinedaInstagram

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ion Arenas, un jove reusenc conegut a les xarxes socials, ha denunciat a través del seu compte de Instagram una agressió que va sofrir el passat dimecres a la discoteca Pacha La Pineda. Segons Arenas, ell i un amic estaven als lavabos quan un dels treballadors de seguretat de l'establiment els hauria agredit.

El reusenc va explicar els fets minuts després del succés a través dels Stories. Visiblement nerviós, Arenas explica com el treballador els va increpar, segons ell per ser homosexuals, alhora que els va colpejar, tant a ell com al seu amic. Finalment, tots dos van poder fugir del lloc dels fets.

Seguidament es van desplaçar fins a un centre mèdic per ser atesos, ja que el seu amic va patir un atac d'ansietat. Amb l'infome mèdic, ambdós van acudir al dia següent als Mossos d'Esquadra per interposar una denúncia per l'agressió.

A més a més, Arenas va demanar als seus 12.500 seguidors d'Instagram que l'ajudessin a difondre els fets amb el hashtag #stophomofobia per denunciar-ho. El reusenc ha agraït a través del seu compte els missatges de suport que ha rebut i assegura que més de 46.000 persones han vist els seus Stories.

tracking