Diari Més

Reconeixement

El Consell Comarcal entrega els Premis Tarragonès d'aquest 2018

L’acte s’ha celebrat aquest dimecres al Teatre del Morell

Imatge de família dels premiats i els representants de les institucions.

El Consell Comarcal entrega els Premis Tarragonès d'aquest 2018Consell Comarcal del Tarragonès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell Comarcal del Tarragonès ha celebrat aquest dimecres una nova edició dels Premis Tarragonès 2018 al Teatre del Morell. Els guardons, que compten amb el patrocini de Repsol, premien elsàmbits de la Investigació, la Creació i la Difusió.El periodista Ricard Lahoz ha estat l'encarregat de conduir l'acte de lliurament, que ha estat amenitzat per la música de Guillem Anguera Quartat.

La vintena Beca d’Investigació Lucius Licinius Sura ha premiat el treballEls ports antics de Tarraco. Embarcadors, ports i platges del litoral tarragoní en època romana (s. II a.C. – III d.C.) de Patricia Terrado Ortuño. El guardó compta amb una dotació de 2.450 euros i lapublicació del treball a la col·lecció Els llibres del Consell.

Josep Royo ha estat el guanyador del divuitèPremi de Creació Luicius Anneus Florus per la seva trajectòria en l’àmbit del tapís i la pintura. Les seves obres s’han exposat arreu del món i el seu reconeixement es deu als seus treballs propis així com a les importants col·laboracions amb creadors del país. Cal destacar els treballs de coautoria realitzats amb l’artista Joan Miró.

Finalment, el jurat ha acordat atorgar a títol pòstum eldivuitè Premi de Difusió Eutyches a Joan Josep Marca Torrentsen reconeixement a la seva trajectòria com a president de la Fundació Privada Mútua Catalana.

L'acte ha comptat amb la presència delprimer tinent d’alcalde del Morell, Alberto Ortega;el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Daniel Cid; el president de cultura del CCT,Antoni Virgili; i el responsable de Comunicació de Repsol, Josep Bertran.

Acte del lliurament dels

El Consell Comarcal entrega els nous Premis Tarragonès@Cuquisanchezp

tracking