Diari Més

Comunicació

L'Ajuntament de Cambrils torna a convocar la plaça de director de l'emissora municipal

S'han modificat aspectes de les bases després de quedar deserta la primera convocatòria

L'emissora municipal reobrirà després del seu tancament a finals de gener del 2013.

Convoquen les places de director i locutor de Ràdio CambrilsPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fins al pròxim 24 de desembre estarà obert el termini de presentació de propostes per ocupar el càrrec de director o directora de l'emissora municipal de Cambrils que, després de diversos anys, reprendrà de nou l'activitat.

L'Ajuntament de Cambrils ha decidit incorporar algunes modificacions a les bases específiques pel lloc de treball que es busca després que la primera convocatòria, del setembre passat, quedés deserta.

Els aspirants han de presentar una memòria que haurà de definir la seva proposta sobre el model de provisió de continguts i d'accés als mateixos i el model per potenciar la interactivitat i participació de la ciutadania i les entitats a l'emissora. Aquesta memòria haurà d'anar acompanyada d'un annex amb una proposta de programació.

Els candidats hauran de tenir un títol superior universitari en l'àmbit de la comunicació i una experiència demostrable mínima de 3 anys en mitjans de comunicació. Com a mèrit, es valorarà la formació en xarxes socials i ràdio 'online', així com els coneixements en gestió de mitjans de comunicació, coordinació d'equips de treball; redacció, imatge i so; publicitat; edició de programes de ràdio, i tècniques d'expressió oral i escrita.

Les bases de la plaça de director/a es poden consultar en aquest enllaç.

tracking