Diari Més

Salou inaugura aquest dimecres el Mercat de Nadal

Estarà obert fins diumenge a la plaça Sant Jordi

El Mercat de Nadal de Salou en una imatge d'arxiu.

Salou estrena aquest dimecres el Mercat de NadalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mercat de Nadal de Salou s'inaugurarà dimecres 5 de desembre a la plaça Sant Jordi i estarà obert fins el diumenge 9. En aquest hi haurà diverses propostes gastronòmiques i s'han programat diverses activitats i tallers.

L'espectacle itinerant Beduïnsa càrrec de LA FAM Teatre donarà el tret de sortida al Mercat, a les 18 hores. En aquest,un grup de xanquers nòmades al costat del seu dromedari gegant s’endinsarà en el nucli urbà amb una cercavila fins arribar a la plaça Sant Jordi.

El Mercat de Nadal és una iniciativa de la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Salou i es podrà visitar el dimecres 5 de desembre fins les 21 hores, del 6 al 8 de desembre d’11 a 14 hores i de 17 a 21 hores, i el diumenge 9 de desembre d’11 a 14 hores.

Tots els dies de la fira estarà disponible el viatge amb el Trenet Màgic, en horari d’11:30h a 13:30h i de 17h a 19h. Entre algunes de les activitats programades hi ha un taller de cuina, actuacions musicals i activitats per als més petits.

tracking