Diari Més

L'Argentera acull la 'Fira de Nadal el Caganer' amb el Pare Noel i el Tió

Tindrà lloc el proper dissabte 8 de desembre

El petiti municipi de l'Argentera viurà un any més la Fira del Nadal del Caganer.

L'Argentera acull la 'Fira de Nadal el Caganer' amb el Pare Noel i el TióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El municipi de L’Argentera celebrarà la Fira de Nadal El Caganer el dissabte 8 de desembre. Durant la jornada, els visitants podran adquirir torrons, productes d’artesania, cava, elements decoratius i gaudir d’un programa ple de moltes d’activitats. L’obertura de portes de la Fira serà a les deu del matí i la inauguració de la fira a càrrec de la Tinent d’alcalde de Reus, Montse Vilella. A partir de dos quarts de dotze l’animació de Un Follet i un Xanquer Nadalenc anunciaran pels carrers de la Fira la xerinola que hi haurà a la tarda.

El Caga Tió es podrà veure des de les 12:00 a les 14:00 hores a la Plça de l’Església. De 17:30 hores a 18:30 hores, es podrà gaudir de l’espectacle nadalenc, el País de Nadal per grans i petits. La visita del Pare Noel tindrà lloc a la tarda al Carrer Porxet número 8 i els infants podran apropar-se per parlar amb ell. A les 18:30 hores, arribarà l’actuació de la Coral de Vilanova a l’Església de Sant Bartomeu. I seguidament, a les 19:30 hores, hi haurà una xocolata amb coca de sucre per a tothom al porxo de l’Ajuntament. En el decurs de tot el dia, les persones que visiten la fira podran adquirir elements nadalencs i productes gastronòmics i artesanals a les paradetes del Mercat de Nadal.

I també els infants, podran gaudir d’un taller molt nadalenc sobre el Pare Noel. Hauran d’anar omplint la bossa que els hi donaran al punt d’informació per totes les parades de la fira i amb tot el que recullin hauran de fer una manualitat per donar al Pare Noel en persona i demanar-li allò que desitgen.

També hi haurà ocasió per veure diferents pessebres exposats.

tracking