Diari Més

Economia

Quatre municipis de Tarragona creen una federació de comerç i turisme

La unió d'Altafulla, Torredembarra, Roda de Berà i la Pobla de Montornès s'ha presentat en unes jornades de dinamització

Les jornades de dinamització s'han celebrat avui a Torredembarra.

Quatre municipis de Tarragona creen una federació de comerç i turismeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els municipis d'Altafulla, Torredembarra, Roda de Berà, la Pobla de Montornès i la patronal PIMEComerçTarragonahan creat la Federació del Comerç i Turisme del Baix Gaià.La nova federació s'ha presentat en unes jornades de dinamització dels municipis petits celebrada avui a Torredembarra.

L'objectiu d'aquesta federació és millorar el comerç, el turisme i el desenvolupament local amb el suport de l'administració, segons el president de PIMEComerçTarragona, Florenci Nieto.

El precedent d'aquest nou organisme és una Taula de comerç del Baix Gaià celebrada el mes d'abril passat a Altafulla, on es van posar en comú propostes d'actuació i millora.

En la jornada d'avui s'ha plantejat per avançar en les relacions entre l'àmbit privat (comerciants) i el públic (ajuntaments).

En aquest sentit, l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira (ERC) planteja que cal trobar mecanismes per relacionar-se i emprendre accions de manera coordinada.

De la seva banda, el regidor de Comerç, Indústria i Activitats, Josep Maria Guasch, ha ressaltat la importància d'aquesta iniciativa assenyalant que cal realitzar accions conjuntes per protegir el petit comerç.

tracking