Diari Més

Politica

Sergi Pedret escollit alcalde de Riudoms

El regidor estava exercint d’alcalde en funcions des del 21 de novembre

Sergi Pedret, regidor escollit per substituir Josep Cruset a l'alcaldia de Riudoms.

ERC i la CUP de Riudoms feliciten Cruset pel nou càrrec però critiquen l'elecció del seu substitut a l'AjuntamentCEdida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ple Municipal de Riudoms ha elegit alcalde el regidor Sergi Pedret Llauradó, en substitució de Josep Maria Cruset, ara president del Port de Tarragona. Pedret ja exercia d’alcalde en funcions des del passat 21 de novembre quan el ple va acceptar la renúncia de Josep Maria Cruset, per a que pogués prendre possessió del nou càrrec al Port de Tarragona.

Pedret ha resultat elegit amb els 9 vots del seu grup municipal i els quatre vots en blanc dels grups de l’oposició, dos regidors de la CUP i dos d’ERC. En el seu discurs, Pedret ha destacat els avanços realitzats pel Govern Municipal en matèria d’equipaments i serveis, però també ha assenyalat que «queda feina per fer i això em motiva, i ens motiva a l’Equip de Govern, per aixecar-nos cada dia per seguir treballant en benefici del nostre poble».

Sergi Pedret, fins ara regidor de Serveis Públics, Comerç Local i Promoció Econòmica, té 35 anys i suma més de tres anys d’experiència davant d’unes de les regidories clau d’aquest mandat municipal (2015-2019).

tracking