Diari Més

Política

Esquerra Republicana de Catalunya al Baix Penedès canvia de president

Lluís Navarrete ocupa el càrrec de Toni Rufo, president els darrers tres anys

La nova executiva d'ERC al Baix Penedès

Esquerra Republicana de Catalunya al Baix Penedès canvia de presidentERC el Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El militant de la Secció Local del Vendrell, Lluís Navarrete, ha estat escollit president republicà del Baix Penedès, rellevant a Toni Rufo, que ha ostentat el càrrec els darrers tres anys, amb una candidatura de «consens», que ha comptat amb el suport «gairebé unànime» de la militància que ha assistit al congrés comarcal.

En el seu discurs de presentació, Lluís Navarrete ha destacat com a eixos de la gestió de la nova Permanent comarcal el treball des d’una perspectiva plural i integradora, des del màxim consens i tenint sempre com a referència els valors republicans, fent referència a més dels grans reptes que tenen per davant en els propers mesos.

Navarrete també ha tingut paraules d’agraïment per Rufo i tota la seva executiva, a qui ha mostrat tot el reconeixement per la feina feta. També ha tingut un record especial pels polítics i polítiques preses, així com pels que es troben a l’estranger, demanant que «mantinguin el coratge com ho han fet fins ara». El Congrés Comarcal ha comptat amb la presència de la Secretària d’Organització d’ERC, Sus Martí i la diputada al Parlament i Presidenta Regional del Penedès, Lluïsa Llop.

tracking