Diari Més

Societat

En marxa el cicle de xerrades 'Tastet de Rutes' de Cambrils

La primera conferència, titulada 'La ruta de la seda. Seguint les passes de Marco Polo', tindrà lloc el 3 de desembre i es dirigirà a l’alumnat de l’Escola d’Adults

Una de les fotografies del viatge de Núria Borràs i Lluís Nuñez, encarregats de fer la primerà conferència.

En marxa el cicle de xerrades 'Tastet de Rutes' de CambrilsAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Cambrils, a través del Departament de Participació i Cooperació, inicia el cicle de xerrades Tastet de Rutes per arribar a nous públics. Aquesta iniciativa constarà de sessions dirigides a diferents col·lectius com l’alumnat de l’Escola d’Adults i el Centre Obert. Altres sessions es realitzaran als Centres Cívics i seran obertes al públic general.

El cicle arrencarà a l’Escola d’Adults el proper dilluns, 3 de desembre de 19h a 20h. La primera xerrada es titula La ruta de la seda. Seguint les passes de Marco Polo i anirà a càrrec de Lluís Núñez i Núria Borràs. Els conferenciants relataran el seu periple de 3 anys a través dels països i dels camins que van conformar aquesta ruta. Des d'Istanbul fins a Xi'an, mostraran fotografies del seu viatge i acostaran els alumnes a la història, les costums i les religions de les zones visitades.

tracking