Diari Més

Successos

Detingut un home a Cambrils que va fer un forat a una paret per robar en una casa de Sarral

L’home, veí de Mont-roig, va ser enxampat ‘in fraganti’ per un veí

Els arrestats van quedar en llibertat i estan pendents de comparèixer davant el jutge.

Els Mossos van detenir els lladres a només 300 metres del lloc dels fets.Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir a Cambrils, el passat dimarts, un veí de Mont-roig de de 31 anys i de nacionalitat portuguesa com a presumpte autor d'un robatori amb força. El robatori es va produir en una casa de Sarral en la qual l’individu va fer un forat a la paret per accedir-hi. El lladre però no va poder perpetrar el robatori, ja que va ser enxampat per un veí.

La investigació es va iniciar a finals d’octubre, després de tenir coneixement que s'havia produït un robatori amb força en una primera residència de l'avinguda Conca de Sarral. Un home va forçar la porta d'accés d'una botiga i, un cop a l'interior, van començar a fer un forat a la paret per tal d'accedir al domicili. El lladre no va aconseguir accedir al pis perquè va ser sorprès per un veí, moment en què va fugir.

El grup d'investigació de la comissaria de l’Alt Camp-Conca de Barberà, arran de la investigació, va identificar al presumpte autor dels fets, el qual va ser localitzat i detingut a l'avinguda Adelaida de Cambrils el passat dimarts a les 11h.

L’arrestat, que té antecedents, va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

tracking