Diari Més

Una trentena d'artistes aproparan la seva obra a la ciutadania a Cambrils

L’onzena edició de Tallers Oberts se celebrarà el cap de semana del 8 i 9 de desembre

L'onzena edició de Tallers Oberts se celebrarà el cap de semana del 8 i 9 de desembre.

Una trentena d'artistes aproparan la seva obra a la ciutadaniaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 28 artistes cambrilencs i 5 artistes convidats obriran els seus tallers al públic el cap de setmana 8 i 9 de desembre per donar a conèixer la seva obra, en el marc de la Festa Major de la Immaculada. La iniciativa Tallers Oberts té com a objectiu acostar la ciutadania a l’art en general i als artistes cambrilencs.

Els artistes participants d’aquesta onzena edició, d’àmbits tant diversos com la pintura, l’escultura, la fotografia, la joieria, la restauració, la ceràmica o la il·lustració, són Jobacasén, Jesús Gómez, Xavi Castellnou, Dolors Ortuño, Marta Fàbregas, Gemma Felip, Raquel Sarrà, Nuri Mariné, Laura Mestres, Marta Nolla, Ma Lluïsa Recasens, Montserrat Recasens, Alberto Insa, Rafael Rubio, Núria Pons, Pierre Mêlandie, Sara Estalella, Jordina Ros, Pere Estadella, Dídac Sauret i Rocío Franco, Belen Domingo, Asun García, Beatriu mar, Cristina Salvans, Laura Alvarez, Paco Rodriguez i Queralt Osorio. Com a artistes convidats també hi haurà Meritxell Varela, Dolors Castells, Elena Zenkova, Eulàlia Calçada i Jaume Romaní.

Els tallers obriran les portes el dissabte 8 de desembre de 11 a 15 hores i de 17 a 20 hores i diumenge d’11 a 14 hores. Com l’any passat, Vermuts Miró oferirà un petit tast a cada taller.

Com en altres edicions, un dels edificis més emblemàtics del municipi, la Torre del Port, acollirà cinc artistes que portaran allí el seu taller gràcies al suport del Museu d’Història de Cambrils.

A més, enguany el projecte cultural comptarà amb dos espais nous. El Cinema Rambla de l’Art oferirà l’exposició de l’obra de Belen Domingo i l’Escola Crea’t obrirà les portes per primera vegada a Tallers Oberts amb la mostra del treball d’en Dídac Sauret i la Rocío Franco.

També com a novetat, aquest programa tindrà també una vessant social amb el sorteig 'Un plat ple d’art per la Marató'. Cada artista participant ha pintat un plat que se sortejarà entre totes les persones que adquireixin les butlletes que es vendran als propis tallers a tres euros. Els beneficis es destinaran a la Marató de TV3, enguany dedicada al càncer.

tracking