Diari Més

Successos

Un noi de 19 anys resulta ferit en un incendi en una casa a la Selva del Camp

El foc ha cremat la segona planta i l'altell de l'habitatge unifamiliar

Cinc dotacions dels Bombers han treballat en aquest servei.

Un noi de 19 anys resulta ferit en un incendi en una casa a la Selva del CampBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un noi de 19 anys ha resultat ferit per cremades als turmells, la matinada d'aquest dijous 29 de novembre, en un incendi d'habitatge a la Selva del Camp. El foc ha cremat la segona planta i l'altell de l'habitatge, que també ha quedat afectat pel fum. El ferit ha estat evacuat a l'Hospital Sant Joan de Reus amb pronòstic menys greu.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís cap a les 3 de la matinada que s'havia produït un incendi en una casa unifamiliar situada al passatge de l'Univers. El cos s'ha traslladat fins al lloc dels fets amb cicn vehicles terrestres i, en arribar, han observat que el foc estava totalment desenvolupat a la segona planta. A més d'aquesta part del domicili, les flames també han cremat l'altell. L'habitatge complet ha quedat afectat pel fum, per la qual cosa també s'han fet tasques de ventilació després que el foc s'hagi extingit.

En l'incendi ha resultat ferit un jove de 19 anys, que presenta cremades als turmells. El Servei d'Emergències Mèdiques ha acudit al lloc amb una ambulància i ha evacuat l'afectat en estat menys greu a l'Hospital Sant Joan de Reus.

tracking