Diari Més

Una desena d'establiments participarà a la III Ruta de tapes de l'Hospitalet de l'Infant

L’esdeveniment gastronòmic se celebrarà del 30 de novembre al 9 de desembre

Foto de grup dels restauradors que participen en aquesta iniciativa, junt amb l'alcalde i la regidora de Turisme.

Una desena d'establiments participarà a la III Ruta de tapes de l'Hospitalet de l'InfantAjuntament de l'Hospitalet de l'Infant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La III Ruta de tapes de l’Hospitalet de l’Infant, organitzada per l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors amb el suport de l’Ajuntament, tindrà lloc del 30 de novembre al 9 de desembre. Un total de 10 establiments participaran en aquesta edició tot servint una tapa acompanyada d’una cervesa o un got de vi per 2,5 euros.

En el marc de la ruta se sortejaran tres premis: el 1r serà una escapada gastronòmica per a dues persones, el 2n una tablet i el 3r un joc de copes i accessoris de vi. Per participar-hi s’hauran de tastar les deu tapes, que hauran de quedar segellades i puntuades al Passaport de la Ruta, que es pot aconseguir a l’Oficina de Turisme. Un cop omplert, es podrà dipositar a les bústies que hi haurà als locals participants.

El sorteig dels premis es farà el 22 de desembre i el nom dels guanyadors es donarà a conèixer al Facebook de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH). També s’hi farà públic el premi a la millor tapa. El restaurador guardonat serà obsequiat amb un sopar gourmet per a dues persones.

Els restaurants i bars que formen part de la Ruta d’enguany són els següents: D’Tapas, Can Donatello, Amalfi, Muelle 58, La Strega, Möss, El Drac, D’Antis, Nàutic i El Solomillo.

tracking